Soothing Aromatic Herbal Pad

СЪДЪРЖАНИЕ: Стръкове от планинска мащерка, корени на валериана, цвят лавандула.
 
Чувствате ли се напрегнати и изтощени от дългото препускане през целия ден? Проблеми в работата, с децата, колегите, всичко това допълнително ви уморява. Всеки ден трябва да разрешите много ситуации и в края на деня не може да заспите от нервно напрежение и възбуда. Ето защо, ние Ви предлагаме естествен, ефикасен и доказан метод да се преборите с безсънието и недоспиването! Благоприятното въздействие на лавандулата, корените на валериана и мащерка, ще Ви отпуснат и предразположат към дълбок сън. На сутринта ще сте отпочинали и изпълнени с енергия и жизненост, готови за предизвикателствата на новия ден.

Успокояващата ароматна билкова възглавничка ще нормализира Вашето кръвно налягане. При ниско кръвно налягане Ви препоръчваме да не я държите много близо до главата си, а на разстояние не по-малко от 20-50 см. и да не вдишвате директно аромата й, защото може да предизвика леко главоболие. Разбира се, това се отнася за първия ден на ползването й, с времето ароматът намалява и трябва да размачкате възглавничката леко преди употреба. Може да усилите нейния аромат като слагате по няколко капки от лавандулово масло по краищата й.

Как се използва възглавничката?

Отворете я непосредствено преди да легнете да спите. Сложете ароматната възглавничка на нощното ви шкафче, ако имате такова или на разстояние не по-малко от 20-50 см от главата Ви. Не е необходимо да усещате силен и натрапчив аромат, тъй като може да постигнете обратния ефект! На сутринта може да приберете възглавничката обратно в опаковката, за да запазите ароматните й свойства.


Възвърнете хармонията и спокойствието си с ароматната успокояваща билкова възглавничка!


Не се препоръчва при малки деца и хора, предразположени към респираторни и алергични реакции!

Размер на възглавницата 20х20 см или 25х25 см

100% натурален продукт.

Natural products and cosmetics with Bulgarian rose and herbs